У Львові орудує кібертерорист

Андріана Кирик  |  Середа, 28 грудня 2016, 10:13
За останній місяць фальшиві замінування у різних ТРЦ міста трапляються ледь не щодня. Евакуацію у ТРЦ "Роксолана" провели вже вчетверте, після чого на конкакт з адміністрацією вийшов кібертерорист.
У Львові орудує кібертерорист

Невідомий надіслав лист на електронну скриньку адміністрації ТРЦ «Роксолана» із вимогою заплатити йому 200 BTC (bitcoin), що становить майже 180 000 $, інакше він буде повідомляти до поліції про замінування щодня до завершення новорічних свят.

Про це сказано у зверненні ТЦ "Роксолана" до правоохоронців.

«Після чергової евакуації почався відвертий шантаж керівництва ТЦ з боку зловмисника. На електронну скриньку адміністрації надійшов лист з вимогою заплатити 200 BTC (bitcoin), що становить майже 180000 $. В іншому випадку кібертерорист погрожує, що евакуація буде відбуватися щодня, аж до завершення новорічних свят.»,-йдеться у тексті звернення до поліції.


Нагадаємо, вчора, 27 грудня, на телефон “102” міського управління національної поліції у м. Львові надійшло повідомлення про замінування будівлі ТЦ "Роксоляна" та ТРЦ "King Cross Leopolis". Вимоги зловмисники не висували. На місцях працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова у складі 35 осіб та 11 од. техніки. Експерти –вибухотехніки разом із кінологом провели обстеження будівель торгових центрів та прилеглих територій. Вибухових пристроїв не було виявлено.

 

comments powered by HyperComments