На Львівщині відкрили відремонтований народний дім

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 27 грудня 2016, 23:54
Відбулося урочисте відкриття будівлі у смт. Щирець.
На Львівщині відкрили відремонтований народний дім

На Пустомитівщині завершили проект із капітального ремонту народного дому, реалізація якого обійшлася у 2 млн 620, 7 тис. грн. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський.

Про це повідомили в департаменті економічної політики облдержадміністрації.

Із державного бюджету на відновлення народного дому у Щирці виділили 1 млн 020 тис грн, з обласного бюджету – 27 тис грн, районного – 1 млн 582,7 тис грн. 

За словами директора департаменту Романа Филипіва, роботи проводилася поетапно упродовж 2015 – 2016 років. Зокрема, у 2015 році проект був поданий Пустомитівською райдержадміністрацією для участі в конкурсі інвестиційних програм і проектів.

Проект пройшов конкурсний відбір і успішно був реалізований. На початковому етапі проведено реконструкцію системи опалення, внаслідок чого досягнуто раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, скороченння обсягів їх споживанння, зменшенння витрат на їх оплату.

У 2016 році за кошти Пустомитівського районного бюджету (1 млн 380,7 тис грн) було проведено капітальний ремонт народного дому. 

Крім того, у травні 2016 року народний дім у смт. Щирець став переможцем обласного конкурсу “Кращі народні доми області”, і як наслідок – був забезпечений сучасними технічними засобами на суму – 27 тис грн. Із районного бюджету на закупівлю обладнання та інвентарю було виділено 100 тис грн.

comments powered by HyperComments