ОТГ на Львівщині отримуватимуть фінансове відшкодування відповідно до спроможності

Євгенія Пласконь  |  Вівторок, 27 грудня 2016, 21:12
27 грудня, під час засідання сесії ЛОР затверджено Програму енергозбереження для населення.
ОТГ на Львівщині отримуватимуть фінансове відшкодування відповідно до спроможності

Сьогодні на сесії Львівської облради ухвалили Програму енергозбереження, яка передбачає фінансування на 2017 році у сумі 18 млн грн. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ЛОДА Михайла Мельника, прийнята програма містить нововведення: поділ території на чотири групи відповідно до фінансової спроможності територіальних громад, тобто мешканці бідніших районів отримають більшу частку відшкодування, а багатші – дещо меншу.

У всіх районах області триває робота з розробки нових програм на 2017 рік, які будуть долучатись до співфінансування з обласною і державною програмами, що сприятиме кращому задоволенню потреб мешканців.

Крім того, Михайло Мельник розповів, що програма передбачатиме особливості відшкодування витрат на встановлення обладнання альтернативної енергетики.

Варто зазначити, що цьогоріч програмою скористалися більш, ніж 7 тисяч мешканців області, і це сприяло додатковим інвестиціям в економіку Львівщини у розмірі понад 120 млн грн.

comments powered by HyperComments