У Львові укладуть договори з автомобільними перевізниками

Євгенія Пласконь  |  Субота, 24 грудня 2016, 22:03
31 грудня угоди з перевізниками по 46 маршрутах закінчуються. Щоб забезпечити безперебійне надання послуг із перевезення пасажирів, проведуть конкурс.
У Львові укладуть договори з автомобільними перевізниками

23 грудня виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення, що управління транспорту та зв’язку ЛМР укладе договори з автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування, на термін з 2 січня до 31 березня 2017 року.

Зокрема, тимчасові угоди будуть укладені з 4 перевізниками - АТП-1, АТП-14630, «Фіакр» та «Міра і К», оскільки діючі угоди з ними закінчуються 31 грудня цього року. 

Планується, що оголошення про конкурс на перевезення на цих 46 маршрутах буде опубліковано у ЗМІ 5 січня 2017 року. Конкурсна процедура триватиме орієнтовно 1,5 місяця:  місяць відводять на подачу документів претендентам і два тижні — на опрацювання документів і звернення у відповідні державні органи.

«Якщо 5 січня буде оголошено конкурс, то вкінці лютого він буде проведений. А на цей перехідний період прийнято рішення виконкому. Угода з перевізниками на цей перехідний період готова. Цього тижня я збираю керівників АТП, розглянемо угоду, вона буде на перехідний період без змін до діючої угоди. Сподіваюсь, підпишемо угоду і транспорт буде їздити в звичайному режимі», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

У зв’язку з тим, що з січня управління транспорту стає юридичною особою, всі документи щодо конкурсу має підписувати начальник управління транспорту як організатор перевезень в місті.

Віктор Щир також додав, що до порушників умов договору будуть застосовувати фінансові санкції:

“Ми попросили юристів опрацювати, щоб в новій угоді були більш жорсткі пункти щодо розірвання угоди з перевізниками на вимогу управління транспорту”, - сказав Віктор Щир.

comments powered by HyperComments