У львівському аеропорту дітки з подарунками зустріли гостей із Польщі (ФОТО)

П'ятниця, 23 грудня 2016, 17:44
У холі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулась акція «Різдвяна Львівщина».
У львівському аеропорту дітки з подарунками зустріли гостей із Польщі (ФОТО)

Сьогодні, 23 грудня, у приміщенні Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулась незвична зустріч гостей рейсу Варшава-Львів у ході якої дітки українських бійців та вимушено переміщених осіб вручали сувенірну продукцію, кульки та дарували спів колядок разом із академічним інструментальним ансамблем "Високий Замок". 

Майже сотню пасажирів заскочили зненацька українські музики та безпосередні щирі усмішки малечі, яка наперебій бігла до кожного пасажира, який тільки з`являвся у дверях. 

"Ця акція демонструє наскільки гостинною є Львівщина, що тут починаючи від дітей всі доброзичливі та гостинною й радо зустрічають гостей із Польщі та інших держав. Ми обрали саме аеропорт, бо це наша повітряна брама до міста та області", - розповіла керівник соціального проекту «Мій тато захищає Україну» Уляна Флишко. 

Загалом до акції долучились: Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького, Львівський прикордонний загін, Управління туризму департаменту розвитку Львівської  міської ради, академічний ансамбль "Високий Замок", благодійний фонд "Солдатські матері за нову армію". Ведучим заходу був Богдан Гациляк.  

"Дуже гарно все, емоції переповнюють через край. Я люблю Україну і навіть далеко від дому намагаюсь підтримувати, беру участь у визвольній боротьбі, яка зараз триває на наших землях", - поділилась враженнями від акції «Різдвяна Львівщина» пані Ольга, яка прилетіла до Львова варшавським рейсом. 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments