Саакашвілі у Львові: "Треба було націоналізувати "Приват" 2 роки тому, а не чекати дірки у 5 млрд" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 20 грудня 2016, 20:23
20 грудня Міхеіл Саакашвілі зустрівся з львів`янами.
Саакашвілі у Львові: "Треба було націоналізувати "Приват" 2 роки тому, а не чекати дірки у 5 млрд" (ФОТО)

Сьогодні, 20 грудня, у приміщенні Львівської політехніки відбулась зустріч Міхеіла Саакашвілі з львів`янами, у ході якої він представив свою новостворену партію "Рух нових сил" та поспілкувався із присутніми, серед яких були активісти "Варти1".

У ході розмови Саакашвілі розповів про своє бачення як потрібно керувати державою, зробив акцент на фермерській та туристичній галузях, з яких, на його думку, можна при потенціалі України отримувати чималий прибуток:

"Потрібно зменшити податки на 60% - це зменшить тиск на тих, хто щось виробляє і позбавить владу прижимистого контролю, який зараз фактично вбиває середній бізнес і середній клас", - переконаний політик. 

Не обійшов стороною Саакашвілі й питання "Приватбанку", яке зараз у всіх на устах. Він переконаний, що націоналізувати його слід було ще два роки тому:

"Треба було націоналізувати "Приват" 2 роки тому, а не чекати дірки у 5 млрд. Ще ж тоді було зрозуміло, що є проблема. Чи Гонтарєва лише позавчора дізналась про це?", - заявив він. 

Загалом на зустріч із політиком прийшли кілька сотень людей різного віку, які з задоволенням спілкувались із Саакашвілі, щоправда, з мікрофона у залі бажали спілкуватись здебільшого чоловіки. 

 

 

comments powered by HyperComments