На Львівщині тривають роботи з будівництва магістрального водогону

Євгенія Пласконь  |  Понеділок, 19 грудня 2016, 21:39
Проект передбачає водопостачання до житлових кварталів та дачних масивів смт. Рудно
На Львівщині тривають роботи з будівництва магістрального водогону

У Львівській міськраді розповіли про результати будівельних у смт. Рудно. Згідно з планом, у селищі прокладуть новий магістральний водогін, побудують напірну каналізаційну мережу та перекачувальну насосну станцію. Кошти на це передбачено у бюджеті розвитку Львова на 2016-17 роки.

Від середини жовтня встигли прокласти більше 1 км трубопроводу. Решту робіт із налагодження постачання якісної питної води планують закінчити до квітня 2017 року. 

Проект включає будівництво 2-х ниток водопроводу Д 225 мм загальною довжиною 6 км від міського водогону «Карачинів – Львів» та підключення житлових кварталів і дачних масивів смт. Рудно, де мешкає понад 10 тисяч осіб, а також с. Рясне-Руська для 1 тисяч осіб, з перспективою розбудови у майбутньому.

«Ми проклали уже понад 1 км водопровідних труб. Роботи триватимуть до квітня 2017 року. Натомість, проект по прокладанню каналізаційних мереж зараз перебуває на експертизі, після його затвердження розпочнуться будівельні роботи», – повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал», Анатолій Шимоняк.

За словами інженера,  орієнтовна вартість будівництва каналізаційних трубопроводів та насосної станції у смт. Рудно – 25 млн грн.

comments powered by HyperComments