Відслідкувати рух транспорту у Львові можна за допомогою наліпок

Андріана Кирик  |  Понеділок, 19 грудня 2016, 16:51
Чекати на громадський транспорт стане комфортніше
Відслідкувати рух транспорту у Львові можна за допомогою наліпок

Громадські активісти та міська влада розробили спеціальні наліпки для зупинок, щоб зробити очікування на транспорт комфортнішим.


До 2020 року на всіх зупинках планують облаштувати електронні табло, а до цього часу є можливість користуватися дешевшою альтернативою цієї послуги.
На наліпках зображені назва зупинки, індивідуальний QR-код та код зупинки. Завдяки цьому інформацію про прибуття транспорту можна отримати не завантажуючи жодних додатків та через найпростіший телефон.


Про те, як це буде працювати повідомили на сайті ЛМР
Відповідно до повідомлення є 4 способи дізнатися про прибуття транспорту:

 

  1. SMS-повідомлення
    «На кожній наліпці є код зупинки. Написавши повідомлення з цим кодом на номер 2214, у відповідь Ви отримаєте SMS з часом прибуття транспорту», – розповів Олег Береза.Завдяки підтримці ЛКП «Львівавтодор» скористатися послугою можна з будь-якого мобільного телефону.
     
  2. QR-код
    Щоб скористатися цим варіантом, Вам потрібно мати смартфон та підключення до інтернету. Зчитавши з наліпки QR-код, Ви перейдете за посиланням із інформацією саме для цієї зупинки.
     
  3. Сайт lad.lviv.ua та код зупинки
    Якщо Ви не можете зчитати QR-код, але маєте смартфон із підключенням до інтернету, заходьте на сайт lad.lviv.ua та введіть у спеціальному віконці написаний на зупинці код.
     
  4. Геолокація
     Увімкніть на телефоні визначення Вашого місцезнаходження (геолокацію) та зайдіть на сайт lad.lviv.ua. На карті оберіть потрібну Вам зупинку.
comments powered by HyperComments