До Дня футболу на “Арені-Львів” зібралися високопоставлені любителі гри

Євгенія Пласконь  |  Неділя, 11 грудня 2016, 18:37
Футбольний актив відбув нараду.
До Дня футболу на “Арені-Львів” зібралися високопоставлені любителі гри

Із нагоди відзначення Всесвітнього дня футболу, в залі засідань стадіону "Арена Львів" відбулася розширена нарада футбольного активу Львівщини. Учасниками зборів стали профільні районні делегації, представники осередків цього виду спорту та клубних команд, тренери з футболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл та організатори матчів.

Предметом обговорень стали підсумки футбольного сезону 2016 року, а також розвиток цього спорту на Львівщині у 2017 році. Учасники зборів проаналізувати й розвиток аматорського, дитячо-юнацького та жіночого футболу на території області.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

У зв’язку з професійним святом, кращих фахівців футбольної гри відзначили подяками голови Львівської обласної державної адміністрації.

Також окремих представників цього виду спорту нагородили грамотами управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА за вагомий внесок у розвиток футболу.

Учасники наради мали змогу ознайомитися з продукцією фірм Львівщини, які є виробниками й постачальниками спортивного одягу, футбольної амуніції та інвентарю.

Довідка:
10 грудня шанувальники найпопулярнішої гри у світі відзначають Всесвітній день футболу. Цей день було засновано за ініціативою ООН.
Організація Об'єднаних Націй ухвалила таке рішення про появу свята у зв'язку з постійно зростаючим інтересом людей різного віку й різних національностей до футболу.

Раніше "Справжня варта" повідомляла про події у сфері спорту для наймолодших.

comments powered by HyperComments