На Львівщині працівники культури пройшли Школу менеджменту

Євгенія Пласконь  |  Неділя, 11 грудня 2016, 16:35
Бажання покращити свої знання та вміння виявили 90 осіб.
На Львівщині працівники культури пройшли Школу менеджменту

У період 5-9 грудня, працівники галузі культури Львівської області пройшли спеціальне навчання – Школу культурного менеджменту. Учасниками тренінгів стали бібліотекарі, фахівці музейної справи та народних домів. 

Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, який  організував ці навчання спільно з Львівською національною академією мистецтв.

"Ідея створити таку школу виникла після нарад за участі музейників, бібліотекарів, працівників народних домів, шкіл з очільником Львівщини Олегом Синюткою. Тому навчальну програму ми сформували таким чином, щоб забезпечити найефективнішу комунікацію із представниками кожної культурної організації: бібліотеки, музею чи народного дому”,-   розповіла директор департаменту, Христина Береговська.

Зокрема, у понеділок-середу слухачам Школи культурного менеджменту читали тематичні лекції, а у четвер спікери вже навчали їх, як створити успішний проект. 

"Для засвоєння отриманих знань у п'ятницю відбулися практичні заняття: учасників поділили на групи, які працювали над своїми проектами. Завершилась Школа презентацією вже готових проектів та врученням сертифікатів", - говорить Христина Береговська.

За її словами, у 2017-му році також заплановано сформувати розширений курс подібних навчань.

comments powered by HyperComments