До Міжнародного дня людей з інвалідністю у Львові просто неба відкрили незвичну виставку (ФОТО)

Субота, 3 грудня 2016, 15:46
3 грудня Львів долучився до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю й представив на огляд публіки особливих переселенців.
До Міжнародного дня людей з інвалідністю у Львові просто неба відкрили незвичну виставку (ФОТО)

Сьогодні, 3 грудня, у Львові відбулось відкриття фотовиставки просто неба, героями якої стали переселенці з особливими потребами. Подія приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Кожна з світлин - це ціла історія людей, які не лише мають обмежені можливості, а й змушені були покинути свої домівки:

"Ми вирішили зробити таку виставку, аби показати переселенців, які приїхали до Львова і мають особливі потреби, але незважаючи на ці перепони в житті, вони мають достатньо сил, а інколи навіть більше, аніж здорові люди, щоб робити цей світ кращим", - розповів співорганізатор виставки та співзасновник ГО “Крим SOS” Алім Алієв. 

Фотограф проекту, переселенка Катерина Птаха зняла для однієї з фотоісторій свого сина, якого називає не інакше як особливим: 

"Я переселенка і виховую нестандартну дитину й звичайно мені дуже цікаво розкрити кожну людину. Я багато працюю у соціальних проектах, де акцентую увагу саме на нестандартних людях у нашому суспільстві, бо, на жаль, наше суспільство не хоче приймати тих людей. Тому кожен мій образ - це окрема історія". 

Знайти виставку й познайомитись із історіями особливих людей можна на розі вулиць Краківська - Вірменська. 

comments powered by HyperComments