На кілька днів львівський транспорт змінить маршрут

Євгенія Пласконь  |  П'ятниця, 2 грудня 2016, 21:05
Причина - “Марш захисників України”.
На кілька днів львівський транспорт змінить маршрут

3, 4 та 6 грудня громадський транспорт у Львові курсуватиме за зміненим маршрутом. Ділянки доріг від вул. Князя Романа — пл. А. Міцкевича — пр. Свободи — до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який зазвичай їздить через пр. Свободи, курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи:
3 грудня – з 19:00 до 22:00 год., 4 грудня – з 9:30 до 13:00 год. та 6 грудня – з 9:30 до 13:00 год. У ці години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Водночас, частково буде ускладнений рух на вул. Дорошенка.

comments powered by HyperComments