Хамів із львіських пологових будинків пообіцяли позвільняти

Понеділок, 31 жовтня 2016, 20:26
Міська влада Львова пообіцяла зупинити хамство персоналу у пологових будинках міста.
Хамів із львіських пологових будинків пообіцяли позвільняти

З цього приводу у Львові відбулася нарада за участі начальника управління охорони здоров'я міської ради та керівників пологових відділень лікарень Львова. На нараді обговорювалося питання поведінки молодшого медперсоналу: зафіксовані випадки зневажливого ставляться медсестер до породіль.

Як з'ясувалося, жінки, які знаходяться у пологових будинках, постійно стикаються з хамством та грубою поведінкою медсестер і санітарок.

На нараді вирішили, що відтепер управління охорони здоров'я Львівської міської ради приділить неабияку увагу контролю етики спілкування молодшого персоналу з пацієнтками пологових відділень.

Уже створена «гаряча лінія» для скарг пацієнтів. За скаргу, котра буде підтверджена письмовою заявою породіллі, відповідний працівник отримає догану. За дві догани – за законодавством – автоматичне звільнення.

Коли буде розроблений такий наказ, усі медсестри та санітарки пологових відділень ознайомляться з ним і підпишуть оригінал. Мовляв, ознайомлі...

Як повідомляла «Варта Львів», 17 жовтня під Львівською облдержадміністрацією відбувся масовий пікет проти хабарництва та халатного ставлення лікарів у пологових будинках. Тоді від влади не вдалося почути жодних конкретних коментарів, окрім: «слідство триває, не можемо нічого сказати, поки не буде винесено рішення» та «якщо знаєте випадки хабарництва – йдіть із цим у поліцію».

comments powered by HyperComments