У Львові зійдуться українці та португальці: де й коли дивитися матч «Шахтар» – «Брага»

Яша Томський  |  Вівторок, 27 вересня 2016, 17:11
29 вересня у Львові відбудеться поєдинок другого туру групового етапу Ліги Європи між українським «Шахтарем» і португальською «Брагою».
У Львові зійдуться українці та португальці: де й коли дивитися матч «Шахтар» – «Брага»

У першому турі групової стадії Ліги Європи «Шахтар» переграв на виїзді турецький «Коньяспор» з рахунком 1:0 і очолив квартет з трьома очками. У паралельному матчі «Брага» на своєму полі розійшлася миром з бельгійським «Гентом» в 1:1. Так вони і зійшлися.

Раніше український та португальський клуби чотири рази зустрічалися між собою. У всіх випадках перемагав «Шахтар» із загальною різницею м'ячів 11-1. Попередня дуель команд відбулася навесні 2016 року в чвертьфіналі Ліги Європи. Тоді «Брага» під керівництвом нинішнього тренера «Шахтаря» Паулу Фонсеки поступилася донецькій команді з рахунком 1:6 за сумою двох зустрічей.

Уже відомо, що «Брага» прилетить до Львова за день до матчу, якраз на обід. Місцем дислокації «Брага» вибрала готель «Дністер».

У середу ввечері португальці проведуть тренування на «Арені Львів».

Запити в португальців вельми скромні. Гості зажадали питну воду – 100 пляшок, фрукти (банани, яблука, апельсини), кава, чай, печиво і шоколад. Такий собі стандартний джентльменський набір футболіста. Для фізіотерапевтичних дій за день до матчу португальцям потрібні 30 кг льоду, а у день гри – 130 кг льоду. Окремий пункт райдера – ізотонічний напій Gatorade. Напою потрібно 100 пляшок – 50 за день до і 50 – у день гри. Це спортивний напій, який сприяє підтримці оптимального балансу рідини в організмі і відшкодовує втрати електролітів.

Поєдинок «Шахтар» – «Брага» відбудеться на «Арені Львів». Початок матчу о 20:00.

Пряму трансляцію поєдинку покажуть ТРК «Україна» та телеканал «Футбол 1».

 

comments powered by HyperComments