Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев – 2016» у Львові (ВІДЕО)

Мар’яна Ропач  |  Вівторок, 13 вересня 2016, 13:42
У період із 17 вересня – 2 жовтня у Львові проходитиме міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев – 2016» У програмі фестивалю двадцять три вистави театрів із усього світу, зокрема, із Румунії, Польщі, Молдови, Литви, Грузії, Угорщини, України та інших країн.«Така подія, як Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев – 2016» за оцінкою Дж. Елсома, почесного президента Міжнародної асоціації театральних критиків, «дає змогу приваблювати до Львова туристів, рекламувати регіон і Україну, а також збагачувати незабутнім культурним досвідом жителів Львова. Фестиваль є ще одним вагомим мотиваційним чинником розвитку туризму і міг би бути привабливим фактом для інвестицій у розвиток туристичної інфраструктури», - зазначають організатори.
Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев – 2016» у Львові (ВІДЕО)

«Така подія, як Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев – 2016» за оцінкою Дж. Елсома, почесного президента Міжнародної асоціації театральних критиків, «дає змогу приваблювати до Львова туристів, рекламувати регіон і Україну, а також збагачувати незабутнім культурним досвідом жителів Львова. Фестиваль є ще одним вагомим мотиваційним чинником розвитку туризму і міг би бути привабливим фактом для інвестицій у розвиток туристичної інфраструктури», - зазначають організатори.

https://youtu.be/2IWfAMT1UYU

Театральне мистецтво вдалось донести до широкого загалу глядачів за підтримки Міністерства культури України, Управління культури ЛОДА, Управління культури Львівської міської Ради, Львівської обласної Ради, Почесного Консульства Румунії,  Міністерств культури Литви та Грузії.

Редакційна група порталу «Справжня Варта» отримала екслюзивну нагоду побачити усі театральні вистави Фестивалю. Отже, наші читачі матимуть унікальну можливість дізнатись багато цікавих деталей, почути думки провідних режисерів та сценаристів із різних країн світу про розвиток мистецтва не лише в Україні, а й в усьому світі.

comments powered by HyperComments