Відчайдушні хлопці зі Львова вирушили у велопробіг до Лісабону (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 13 серпня 2016, 14:29
У Львові започаткували Всесвітній рух допомоги людям з обмеженими можливостями.
Відчайдушні хлопці зі Львова вирушили у велопробіг до Лісабону (ФОТО)
Сьогодні, 13 серпня, у Львові на площі Ринок стартував Всесвітній рух допомоги людям з обмеженими можливостями, які мріють подорожувати – On 3 wheels (На трьох колесах).
20-річний Іван Маслюк, який хворий на ДЦП, разом із друзями подолає понад 5000 км через 12 країн протягом ста днів. Іван щодня їхатиме на спеціальному велосипеді, який було сконструйовано з врахуванням особливостей його організму. 
 
"Цією поїздкою ми хочемо не лише здійснити мрію Івана, але й довести, що люди з ДЦП та іншими фізичними вадами можуть втілювати будь-які мрії. І головне – що обмежені фізичні можливості не можуть бути перепоною для мандрівок", – переконаний друг Івана та координатор проекту Олег Савчук. 
 
У свою чергу юнак, завдяки якому й народився цей рух перед великим стартом звернувся до всіх присутніх із подякою: 
 
"Хочу подякувати всім друзям, які допомагали здійснити мою мрію. Дякую людям, які сьогодні прийшли провести мене. Без вашої підтримки і допомоги це все було б неможливо. Все найбільше в світі починається з дружби. Я дуже вдячний Богові, що він оточує мене правильними людьми. Я зараз відчуваю себе людиною, в якої здійснюється мрія. Це неймовірне відчуття. Дякую, що ви прийшли сюди розділити його зі мною", – сказав перед стартом Іван Маслюк.
comments powered by HyperComments