Сміттєзвалище не облаштовуватимуть на вул. Пластовій у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 25 червня 2016, 13:18
Ситуацію з Грибовицьким сміттєзвалищем намагаються вирішити.
Сміттєзвалище не облаштовуватимуть на вул. Пластовій у Львові (ФОТО)

Керівник ЛМКП "Львівводоканал" Валентин Вольський" заявив журналістам та громадськості, що сміттєзвалища на території очисних споруд, що на вул.Пласовій, не буде: "Там тільки може бути облаштовано, за необхідності, тимчасовий майданчик для перевантаження сміття у великогабаритну техніку для вивезення його за межі області. На сьогодні остаточного рішення щодо транспортування сміття за межі області ще не прийнято і, відповідно, побутові відходи на території очисних споруд ще не перевантажують".

"На очисних спорудах ми робимо площадку для майбутньої їх реконструкції. А сьогодні на комісії ТБНС було прийнято рішення, що, якщо виникне необхідність перезавантаження  сміття з малих машин у великогабаритні, тимчасово використати цю площадку. Чи використовуватиметься вона точно, чи ні – поки не відомо. Сміттєзвалища там не буде. Можливо, лише перевантаження сміття у великогабаритну техніку", - додав Вольський.
 
Голова Сихівської районної адміністрації, заступник голови комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк запевнила, що проект перевантаження сміття на території очисних споруд буде погоджений з екологічною інспекцією.
 
"На сьогодні виготовляється проект, він буде погоджений з екологічною інспекцією і тільки після цього, у випадку необхідності, буде перевантаження сміття", - наголосила пані Ірина.
comments powered by HyperComments