У Львові відкрили угорський візовий центр (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 20 квітня 2016, 15:28
Тепер аби отримати угорську візу львів`янам не потрібно виїздити з міста.
У Львові відкрили угорський візовий центр (ФОТО)

Сьогодні, 20 квітня, у Львівському візовому центрі відкрили прийом документів для отримання угорських віз. Раніше мешканціЛьвова та області були змушені їздити до Генерального консульства Угорщини в Ужгороді. 

Зі слів консулів, візовий центр у Львові найперше покликаний вирішити потребу у візах туристичних фірм та тих, хто прагне подорожувати Угорщиною та світом самостійно. Подати документи на угорські візу у Львові зможуть також мешканці Івано-Франківської, Чернігівської та Тернопільської областей. 

"Додаткові витрати у розмірі приблизно 20 євро, що оплачуватимуть за надані послуги, є доходом фірми «VFS Global», за які клієнти отримають послуги на високому рівні. Взамін вони матимуть можливість зекономити час та гроші, бо не потрібно буде двічі – при подачі документів і отриманні візи – долати кілька сотень кілометрів та їхати у Генконсульство Угорщини в Ужгороді", - розповів Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайла.

Розташований візовий центр на другому поверсі ТЦ "Форум", де окрім угорських віз можна отримати також у Чехію, Литву, Німеччину, Канаду, Болгарію, Грецію, Словенію, Бельгію, Голландію, Хорватію, Іспанію, Естонію, Австрію, Данію, Норвегію та Швецію. 

comments powered by HyperComments