У Львові урочисто розпочався фестиваль "Ляльковий світ" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 24 березня 2016, 19:48
У Львові урочисто розпочався фестиваль "Ляльковий світ" (ФОТО)
Сьогодні, 24 березня, у Львові в рамках VIII фестивалю “Ляльковий світ” у Львівському Палаці мистецтв (що на вул. Коперника, 17) відкрилась виставка “ЕТНО лялька VI”. До виставки увійшли авторські проекти “Ткане витнуте і вбране” від Марії Антоняк та Дарії Альошкіної та “На перетині ниток” від Ірини Бердаль-Шевчик.
 
Дарія та Марія вже вдруге тішать львівську публіку своєю спільною роботою, яка цьогоріч заслужено увійшла до "ЕТНО ляльки" й прекрасно доповнила решту експозиції. 
 
"Цього року вшосте запрошуємо на "ЕТНО ляльку". Дуже сподіваємося, що нам знову вдалося всіх здивувати. Ми намагаємося шість років підряд знайти щось нове, щось інше, щось цікавіше. Цьогоріч тема весни, Пасхи, тому в нас дуже багато смаколиків, писанок.  Сподіваємось, що виставка прикличе весну і вже, врешті-решт, буде тепло", – зазначила організаторка виставки Ірина Сорокіна.
 
На відкритті також виступив колоритний львівський етно-гурту “Йорий Клоц”, якому вдалось підсилити атмосферу свята та запалити публіку своїми піснями, декотрі з яких мать понад півтисячолітню історію.  
comments powered by HyperComments