У Львові пройшов майстер-клас "Особливі руці" для діток із особливими потребами (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 12 лютого 2016, 14:42
У львівській бібліотеці провели майстер-клас із виготовлення квітів з цукерок для дітей з особливими потребами.
У Львові пройшов майстер-клас "Особливі руці" для діток із особливими потребами (ФОТО)

Сьогодні, 12 лютого, у Львівській обласній бібліотеці для дітей відбувся майстер-клас із виготовлення квітів з цукерок, який відвідали дітки з особливими потребами та маленькі читачі бібліотеки. 

Під час "Особливих руць"  дітки вчились робити квіточки з цукерок, які буде продано на ярмароку до Дня святого Валентина, який відбудеться у неділю у Палаці мистецтв. 

"Люблю малювати, ліпити, а найбільше - складати фігурки з конструктора. Робити квіточки з паперу - легко і цікаво", - розповів 11-річний Микола з синдромом аутизму. 

На заході була також пристуня й 4-річна Оля, якій українські лікарі ніяк не можуть поставити точний діагноз: "Ми лікуємось з півтора року, де тільки не були вже, але - майже все лікування марне. Дуже сподіваємось, що закордонні лікарі зможуть визначити діагноз і призначити дієве лікування. Зараз же відвідуємо такі заходи, аби взаємодіяти із іншими дітками", - зазначила мама Олі пані Оксана, яка також трудиться у бібліотеці. 

У Львівській обласній бібліотеці для дітей переконують, що завжди раді своїм маленьким читачам, тим паче - із особливим потребами. Тож за першої можливості подібні заходи відбуватимуться у стінах бібліотеки знову. 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments