У Львові презентували виставку графіки та живопису "Колаж" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 3 лютого 2016, 17:27
3 лютого у приміщенні Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Г. Возницького відкрили виставку графіки та живопису викладачів кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв «Колаж».
У Львові презентували виставку графіки та живопису "Колаж" (ФОТО)

Сьогодні, 3 лютого, у  приміщенні Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Г. Возницького представили виставку графіки та живопису викладачів кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв «Колаж».

Участь у виставці взяли викладачі кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв, а саме: Оксана Андрущенко, Люба Лебідь-Коровай, Мар’яна Мотика, Ігор Романко, Валерій Нестеренко, Галина Новоженець, Богдан Пікулицький, Сергій Резніченко, Теодозій Салій, Юрій Смольський, Микола Шимчук, Таня Цюпка.
 
Попри те, що представлені твори виконані у різних жанрах та на різну тематику, їх об`єднує спільний мистецький простір та любов до мистецтва її творців:
 
"Ми отримали 12 цікавих міні-виставок, які повністю презентують авторів. Ми всі різні художники, сповідуємо різну мистецькі ідеологію, тому і вирішили назвати виставку «Колаж». Колаж – об’єднання різного в межах одного простору, що творить гармонію", – розповіла учасниця та ідейна натхненниця експозиції Галина Новоженець.
 
Прийти та особисто ознайомитись із "Колажем" можна до 24 лютого у Львівську національну галерею мистецтв ім. Б. Г. Возницького, що на вул. Стефаника, 3. 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments