Кость Гнатенко презентував у Львові свою "Рожеву мрію" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 20 січня 2016, 19:04
У львівській книгарні "Є" відбулась презентація дитячої книги відомого українського артиста.
Кость Гнатенко презентував у Львові свою "Рожеву мрію" (ФОТО)

Сьогодні, 20 січня, у приміщенні львівської книгарні "Є" відбулась презентація нової книги для дітей "Рожева мрія", автором якої є відомий український поет та шоумен Кость Гнатенко.

"Рожева мрія" - це збірка поезій та казок для дітей різного віку, де автор зображує світ таким, яким його пам`ятає ще з дитинства, а тому книга буде цікавою та близькою не лише маленьким читачам, а й дорослим, які ще не забули, як то бути дітьми.

Яскравим доповненням до текстів Костя стали ілюстрації талановитої художниці Вікторії Ковальчук, яка згадує про спільну роботу із Гнатенком із захватом: 

"Ми з півслова знайшли спільну мову, адже обидва є засланцями з дитинства, яких закрили у дорослих тілах", - ділиться враженнями пані Вікторія. 

А от сам Кость вже готовий видавати наступну книгу, адже у процесі підготовки "Рожевої мрії" назбирав чимало матеріалу, який не ввійшов до друкованої версії: 

"Я не люблю писанини на планшетах, клавіатурі. Обожнюю нотатки, чернетки.  Взагалі чернетки - то святе, їх не можна викидати. Потім буває переглядаєш і знаходиш для себе купу цікавого", - переконаний Кость Гнатенко. 

comments powered by HyperComments