У Львові відбувся дебютний чоловічий забіг з дружинами на плечах (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 12 грудня 2015, 17:43
12 грудня подружні пари з України та Фінляндії змагались між собою у нестандартному змаганні.
У Львові відбувся дебютний чоловічий забіг з дружинами на плечах (ФОТО)

Сьогодні, 12 грудня, неподалік львівського парку імені Івана Франка вперше в історії міста пройшов забіг з дружинами, де чоловіки мали пробігти дистанцію у 254 метри несучи на собі своїх жінок. 

До участі у змаганнях приєднались 5 пар з різних міст України, а також неодноразові чемпіони світу по перенесенню дружин, які завітали до Львова аж із Фінляндії, аби показати своїм українським колегам як правильно та максимально швидко долати дистанції.

"Сьогодні в таких змаганнях участь беремо вперше, але бігти в парі – це незабутні відчуття, але боюся впасти. Не за себе боюся, а за свій скарб, аби не вдарити, аби не кинути", - поділився враженнями один із учасників забігу Володимир.

Організатор підготували для глядачів сюрприз: між забігами найвідчайдушніші вболівальники мали змогу позмагатись між собою, виконуючи силові вправи.

Цікавий подарунок чекав і на переможців забігу - пара-переможець отримала стільки ж літрів квасу, скільки важить дружина. Також переможці матимуть змогу навесні наступного року позмагатись із подружніми парами з різних країн у міжнародному чемпіонаті з перенесення дружин, який відбудеться у Фінляндії. 

 

comments powered by HyperComments