У Львові відкрили сучасний антитерористичний центр (ФОТО)

Юськів Назарій  |  П'ятниця, 27 листопада 2015, 11:55
27 листопада після реконструкції відкрили оновлений антитерористичний центр.
У Львові відкрили сучасний антитерористичний центр (ФОТО)

Сьогодні, 27 листопада, відбулося відкриття оновленого антитерористичного центру. Львівська структура якого станом на зараз є найпотужнішою в Україні. 

Оновлена система відеоспостереження за містом та стратегічно важливими об`єктами у області, а також сучасне програмне забезпечення дає можливість спеціалістам на новому рівні слідкувати за безпекою громадян:

"Основним завданнями центру є допомога у запобіганні будь-яким антитерористичним проявам, які можливі на території області. Ми створили паспорти по кожному важливому об`єкті, завдяки цьому у центрі координаційна група може планувати ту чи іншу операцію по кожному з об’єктів і приймати оперативні рішення, щоб захистити населення", - зазначив начальник управління Служби безпеки України у Львівській області Віктор Андрейчук.

"Антитерористичний центр у першу чергу створений для мешканців Львівщини, бо чим краще працюватиме система тут, чим оперативніше працюватиме СБУ, тим спокійніше почуватимуться мешканці області і ті люди, які приїхали в гості. Аби все працювало справді ефективно - нам необхідна кооперація з мешканцями, які мають співпрацювати зі спецслужбами. Краще зайвий раз переконатись, що все гаразд, аніж потім може буде пізно", - резюмував голова  ЛОДА  Олег Синютка.

Міський голова міста Андрій Садовий у свою чергу висловив свої скептичні роздуми, щодо майбутньої кооперації спецслужб та громадян, "адже рівень довіри до влади сьогодні вдвічі нижчий, аніж був два роки тому". 

comments powered by HyperComments