Львівська дітвора привітала Пеппі Довгупанчоху з 70-ми уродинами (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 16 листопада 2015, 14:10
16 листопада у Львівській обласній бібліотеці для дітей весело та гамірно відсвяткували День народження літературного персонажа.
Львівська дітвора привітала Пеппі Довгупанчоху з 70-ми уродинами (ФОТО)

Сьогодні, 16 листопада, минає рівно 70 років з того моменту, коли світ вперше побачив книгу "Пеппі Довгапанчоха" Астрід Ліндгрен, яка стала улюбленою історією не лише дітей, а й дорослих.

З нагоди ювілею у Львівській обласній бібліотеці для дітей, що на вул. Винниченка, 1,  бібліотека влаштувала дітворі справжнє свято: з іграми, загадками, цікавими фактами з життя та творчості Астрід Ліндгрен, малюнками, подарунками й... Пеппі.

"Коли подзвонили з бібліотеки й запросили стати гостею на такому святі - не роздумувала довго. Адже й моя донечка ходить у цю бібліотеку й дуже задоволена з цього. Тут з дітьми не лише читають, а й спілкуються, дискутують та влаштовують цікаві зустрічі", - розповіла акторка Першого українського театру для дітей та юнацтва Олена Крилова, яка вже не один рік тішить юних глядачів зі сцени у образі Пеппі. 

Як же День народження без солодощів? Під кінець зустрічі Пеппі внесла до зали святкового торта, яким почастувались всі присутні. А особливо активні учасники свята отримали ще й м`які іграшки. 

"Дуже люблю читати, а Пеппі - одна з моїх улюблених книжкових героїнь. Вона завжди весела і з нею дуже цікаво", - поділилась своїми враженнями юна читачка Юля.  

 

 

comments powered by HyperComments