У Львові після тривалої реконструкції відкрили критий 25-метровий басейн (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 13 листопада 2015, 19:18
13 листопада у Львові відкрили критий басейн для дітей, дорослих та спортсменів.
У Львові після тривалої реконструкції відкрили критий 25-метровий басейн (ФОТО)

Сьогодні, 13 листопада, у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони урочисто відкрили критий плавальний басейн. На реконструкцію об`єкту знадобилось чотири роки та 11 мільйонів гривень.

На урочисте відкриття завітали не лише керівники Львова та області та військові, а й міністр молоді та спорту Ігор Жданов. 

У оновленому  25-метрову басейні є 4 доріжки. В приміщені також є тренажерний зал на 25 осіб. В оновленому водному комплексі відбуватимуться заняття з плавання для учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, триатлону, водного поло, стрибків у воду та сучасного п`ятиборства.

"Ми пам`ятаємо той період, коли комплекс перебував не в найкращому стані, а за останній час відновлено відкритий басейн, проведено чемпіонат Європи з боксу. І сьогодні ми відкриваємо новий заклад", – заявив голова ЛОДА Олег Синютка.

"Сьогодні ми зібрались тут завдяки ініціативності наших громадян та військових, без яких би не було цього прекрасного басейну й ми би тут з вами зараз тут не стояли", - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Окрім самого відкриття високопосадовці вручили кілька десятків медалей, грамот та нагород різного рівня тим, хто доклався до реконструкції басейну, а також спортсменам. 

comments powered by HyperComments