У Львові розпочалось Свято Сиру та Вина

Юлія Субота  |  П'ятниця, 23 жовтня 2015, 16:03
23-25 жовтня у Львівському палаці мистецтв пройде вже традиційне щорічне Свято Сиру та Вина.
У Львові розпочалось Свято Сиру та Вина

Сьогодні, 23 жовтня, у Львові стартувало VI щорічне Свято Сиру та Вина. Дійство є справжнім гастрономічним святом осені та збирає довкола себе гурманів, які цінують не лише якісну, а й вишукану їжу.

Традиційно, всі відвідувачі, окрім ярмарку, матимуть змогу продегустувати різноманітні сорти сиру чи вина, а також взяти участь у цікавих майстер-класах, які підготували організатори. Також на святі облаштовано арт-майстерню, яка працюватиме впродовж трьох днів. 

Цікавою подія буде не лише з гастрономічної точки зору: тут розповідатимуть про традиції виноробства та культуру сироваріння, тож задоволеними будуть навіть найвибагливіші відвідувачі. 

У рамках Свята Сиру та Вина на львів`ян та гостей міста чекає сюрприз - День Сирника, у який всіх охочих пригостять справжнім домашнім сирником, спеченим за старовинним рецептом.

Тож якщо ви ще не вирішили як провести вихідні - завітайте на Свято Сиру та Вина, адже тут буде цікаво та смачно не лише дорослим, а й  дітям, які матимуть  змогу скуштувати сиру чи поласувати солодощами. 

 

 

 
comments powered by HyperComments