Міхеіл Саакашвілі завітав до Львова на Дні бессарабської культури (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 17 жовтня 2015, 16:14
17-18 жовтня на площі Ринок можна стати частиною бессарабської культури.
Міхеіл Саакашвілі завітав до Львова на Дні бессарабської культури (ФОТО)

Сьогодні, 17 жовтня, у самому серці Львова, площі Ринок, відбулось урочисте відкриття Днів бессарабської культури, на яке особисто завітав губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі. 

У Львові Дні бессарабської культури проходять під гаслом "Зшиваємо Україну". Адже, переконані організатори, у непростий для країни час необхідно об`єднувати різні регіони країни:

"Я переконаний, ми повинні налагодити стратегічну співпрацю між Одеською та Львівською областями, щоб культурні та економічні зв’язки були набагато тіснішими", - зазначив голова ЛОДА Олег Синютка.

Саакашвілі ж у свою чергу додав: "Я завди ставлю Львів у приклад Одесі і дуже хочу, щоб ми так само успішно розвивались. Коли не приїду до Львова - кожного разу щось нове. А у Одеси потенціал більший: уявіть, якби Львів на море поставити?! А в нас, до речі, якраз є 50 км вільного пляжу, приїздіть до нас!", - весело зауважив одеський губернатор. 

Триватимуть Дні бессарабської культури до неділі, 18 жовтня. Відвідувачі зможуть поласувати тамтешніми ставами, послухати колективи, а також ознайомитись із культурою та побутом Бессарабії на етно-ярмарку. 

comments powered by HyperComments