Вперше відвідати Львів приїхали учні зі Слов`янська

Юлія Субота  |  П'ятниця, 16 жовтня 2015, 17:25
16 жовтня з кількаденним візитом до міста Лева завітало десяток мешканців Слов`янська.
Вперше відвідати Львів приїхали учні зі Слов`янська

Сьогодні, 16 жовтня, до Львова прибули учні з Донецької області, а саме зі Слов`яньскої школи №13. Подія відбувається у рамках проекту благодійного фонду Семена Семенченка. 

Зі слів організаторів, головному метою проекту є культурний обмін та єднання україньского народу від Сходу до Заходу, а найважливішим це єднання є для нашого майбутнього - дітей.

Враховуючи кількість охочих й обмежену кількість місць, серед слов`янських школярів, які прагнули відвідати Львів було організовано конкурс на найкращі есе, автори найкращих й приїхали нині до міста Лева.

Діти вже встигли побувати у львівській гімназії "Ерудит", де поспілкувались з тамтешніми школярами. Також була цікава та пізнавальна прогулянка містом.

Завтра ж біля входу до Шевченківського гаю відбудеться благодійний етно-ярмарок "Схід і Захід" разом, де гості зі Сходу матимуть унікальну можливість ближче познайомитись із самобутньою українською культурою. Захід проходитиме два дні: 17 та 18 жовтня. Усі зібрані кошти від продажу етно-сувенірів будуть спрямовані на відкриття класу української музичної творчості у школі № 13 м. Слов’янська.

 

 

 

 
comments powered by HyperComments