Від сьогодні львівський трамвай №9 став історико-музичним

Юлія Субота  |  Вівторок, 13 жовтня 2015, 21:36
12 жовтня на свій перший рейс вийшов оновлений трамвай №9.
Від сьогодні львівський трамвай №9 став історико-музичним

Від сьогодні, 12 жовтня, львівський міський трамвай №9 розважатиме своїх пасажирів музикою та пізнавальними розповідями. Автором "Музичного маршруту" стала музикознавець Софія Іванова та команда MJoy Multimedia.

Спільно над працювали громадська організація "17", німецьке товариство GIZ за підтримки Львівської міської ради та ЛКП "Львівелектротранс".

Нестандартна поїздка у трамваї потішить мешканців та гостей міста розповідями про видатних польських композиторів Войцеха Кіляра, автора музики до кінофільмів "Піаніст" та "Дракула", та Анджея Нікодемовича, які народилися у Львові.

Також у пасажирів буде нагода ближче познайомитись  із творчістю українських композиторів Станіслава Людкевича та Василя Барвінського. Цікавинки розповідатимуть й про Соломію Крушельницьку та сина Вольфганга Амадея Моцарта Франца Ксавера, який жив у Львові.

Окрім розповідей можна буде послухати джазову та класичну музику. Тож якщо почуєте у трамваї характерні звуки, не полінуйтесь зняти навушники й послухати цікаві та пізнавальні факти про такий різний Львів. 

 

 
comments powered by HyperComments