У Міжнародний день психічного здоров`я у центрі Львова провели мистецьку акцію для дітей (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 10 жовтня 2015, 15:17
10 жовтня біля фонтану Адоніс, що на площі Ринок, зібрались діти та небайдужі дорослі.
У Міжнародний день психічного здоров`я у центрі Львова провели мистецьку акцію для дітей (ФОТО)

Сьогодні, 10 жовтня, у самому серці міста Лева, площі Ринок, відбулась розвиваюча акція для дітей, яка такоє має на меті привернути уваги батьків до психічного виховання дітей. Подія відбулась у рамках Міжнародного дня психічного здоров`я.

Організаторами події є небайдужі працівнки Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру, які у вихідний день присвятили себе роботі з дітьми: на учасників акції чекали не лише арт-терапія, квілінг, орігамі, а й солодке частування та повітряні кульки.

"Дуже важливо, аби батьки не забували не лише годувати, вмивати та доглядати своїх дітей, а й приділяли достатьо уваги психічному здоров`ю дитини. Повинен бути двосторонній діалог між сторонами, лише в цьому випадку можлива довіра, яка необхідна для того, аби уникати брехні та стресових ситуацій, які руйнують чутливий світ дитини, яка потребую батьківської любові", - розповіла організатор акції.

До дійтсва могли долучитись всі охочі. Вихователі умовно поділили діток по віку та займались із ними тим видом творчості, який найкраще підходить для рівня їхнього розвитку. 

comments powered by HyperComments