У Львові з розмахом відкрили XIV національну філателістичну виставку (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 7 жовтня 2015, 14:40
7 жовтня у Будинку вчених стартувала унікальна виставка марок зі всього світу.
У Львові з розмахом відкрили XIV національну філателістичну виставку (ФОТО)

Сьогодні, 7 жовтня, у приміщенні львівського Будинку вчених відбулось помпезне відкриття  XIV Національної філателістичної виставки "Укрфілексп 2015". Дійство відбувалось у рамках святкування Всесвітнього дня пошти. 

До участі у виставці приєдналось майже півтора сотні колекціонерів не лише зі всієї України, але й світу. Зокрема, окрім України свої експонати представили Румунія, Польща, Словаччина, Білорусь, Чехія та Вірменія. 

"Приємно, що під час цієї виставки буде відзначено українських чемпіонок світу з шахів - Анну та Марію Музичук і на їхню честь введено в обіг поштові марки. Це правильно, бо ми мусимо підтримувати тих, хто здобуває нагороди для України і тим самим підвищує авторитет нашої держави", - заявив під час своєї вітальної промови голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

У рамках урочистого відкриття експозиції керівник "Укрпошти" Ігор Ткачук, голова Львівської облради Петро Колодій та голова Асоціації філателістів України Дмитро Френкель взяли участь у церемонії спецпогашення марки із символічним зображенням Львова. 

"Укрфілексп 2015" перебуватиме у Львові лише до 10 жовтня. Тож у всіх філателістів та зацікавлених є кілька днів, аби ознайомитись із вражаючою цьогорічною експозицією, а також поспілкуватись із відомими філателістами. 

 

 

 
comments powered by HyperComments