У Львові на проспекті Чорновола облаштовують велодоріжки та ладнають хідники (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 5 жовтня 2015, 15:28
Менш ніж за два тижні частина проспекту Чорновола стане комфортнішою для пересування.
У Львові на проспекті Чорновола облаштовують велодоріжки та ладнають хідники (ФОТО)

У Львові на просп. Чорновола закінчують облаштування тротуару та велодоріжки на ділянці від вул. Під Дубом до вул. Хімічної. Після ремонту там з’являться нові зелені насадження, які відділять тротуар та велодоріжки. Роботи мають завершити вже до кінця наступного тижня. 

За час ремонту тут зрізали 24 дерева, а натомість висадять платани та кількасот низькорослих кущів. Загалом на ділянці планують висадити 360 низькорослих кущів і 32 платани.
 
Вартість одного дерева - 1400 грн. Аби привести згадану ділянку до ладу, фінансово долучились львів’яни, які надсилали кошти на спеціально відкритий рахунок. Поки зібрано 48, 45 тис. грн з 73, 6 тис. грн потрібних.
 
"Облаштовуємо доріжки, хідники, висаджуємо дерева. Робимо все, аби проспект Чорновола став максимально комфортною частиною нашого міста, адже неподалік тут тепер і великий торговий центр, і відкриття Музей терору", - заявив мер міста Андрій Садовий.
 
Щоправда, коли саме відкриються двері для відвідувачів першого для нашого міста Музею терору, поки невідомо. Станом на зараз, майже всі будівельні та ремонтні роботи завершено, ведуться активні переговори з приводу експозиції музею. 
 
 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments