Львів`яни вперше переглянули фільм у форматі 4DX (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 25 вересня 2015, 20:18
25 вересня у ТЦ "Форум" розпочала свою роботу друга "Планета Кіно" у Львові.
Львів`яни вперше переглянули фільм у форматі 4DX (ФОТО)

Сьогодні, 25 вересня, перші щасливці мали змогу на власному досвіді відчути що це таке, переглядати фільм у надсучасній технології 4DX, адже тепер у Львові працює не одна, а дві "Планети Кіно".

З відкриттям ТЦ "Форум" у центрі міста тепер можна не просто переглянути кіно, а й певною мірою стати його учасником, адже у одному із 6 кінозалів крісла під час фільму рухаються в унісон із картинкою на екрані. Реалістичності додають світлові ефекти, дим, вітер та вода.

Щоправда, якщо ви не любитель гострих відчуттів, то краще надати перевагу "класичному" перегляду фільму у зручних кріслах, адже технологія 4DX дуже нагадує поїздку з карколомним водієм по українському бездоріжжю. 

Окрім новітніх технологій у кінозалах "Планета Кіно" підготувала для своїх відвідувачів перший в Україні безконтактний кіномаркет, де кожен зможе самостійно придбати собі попкорн та напої. 

Тож якщо ви прагнете йти у ногу з часом та насолоджуватись фільмами у найвищій якості та у комфорті, завітайте у нову "Планету Кіно", що знаходиться у ТЦ "Форум" (вул. Під дубом, 7).

 

comments powered by HyperComments