У Львові відбулось відкриття Почесного консульства Республіки Корея (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 22 вересня 2015, 21:37
22 вересня у Львові відкрилось 20-те за рахунком консульство іноземних держав у місті.
У Львові відбулось відкриття Почесного консульства Республіки Корея (ФОТО)

Сьогодні, 22 вересня, у Львові на вул. Липинського, 36,  відбулась урочиста церемонія відкриття Почесного консульства Республіки Корея. Дипломатичну установу очолив бізнесмен  Владислав Ртіщев, якого ще у червні Міністерство закордонних справ України оголосило консулом згаданої країни. 

До події приєднались голова ЛОДА Олег Синютка, голова обласної ради Петро Колодій, мер Львова Андрій Садовий, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні та Молдові Сол Кьон Хун, дипломати з інших держав та місцева публіка. 
 
Сол Кьон Хун у своїй промові серед іншого наголосив на тому, що головним завданням майбутньої співпраці наших держав має стати розвиток міжнаціонального бізнесу та створення сприятливих умов для інвестицій у наше місто.
 
"Я не може не зауважити, що нам дуже пощастило з почесним консулом. Він є успішним бізнесменом, йому притаманні такі риси як старанність і працьовитість, котрі ми так цінуємо у Кореї. Відкриття консульства – це великий крок у співпраці між нашими країнами, адже Львів є містом з великими можливостями для бізнесу і творчості. Нині ми закладаємо підґрунтя для взаємовигідних відносин", - зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун.
 
Міський голова Львова Андрій Садовий оперативно відреагував на заклик корейської сторони та як символ готовності до співпраці подарував корейській стороні ювілейну монету до 150-річчя від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. 
comments powered by HyperComments