У Львові відкрилась перша персональна виставка художниці Ольги Кузюри (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 22 вересня 2015, 17:09
22 вересня у приміщенні мистецької галереї "Зелена канапа" розпочалась експозиція "Інкарнації".
У Львові відкрилась перша персональна виставка художниці Ольги Кузюри (ФОТО)

Сьогодні, 22 вересня, у приміщенні львівської мистецької галереї "Зелена канапа", що на вул. Вірменській, 7, відкрилась перша персональна виставка талановитої молодої художниці Ольги Кузюри. 

Юна авторка представила публіці свою серію творінь із зображеннями голої жіночої натури "Інкарнації". До хвилюючої експозиції увійшли півтора десятки робіт художниці.

Сама Оля описує свій дебют у творчому колі так: "Інкарнації" - це пошук дзеркала, власного відображення в об`єктах мого вивчення. В кожному образі знаходжу щось близьке та дуже чуже - полярні нерозривні субстанції, що забезпечують динаміку вібрацій зі своїм матеріальним втіленням на полотні", - розповідає дівчина.

Попри переважну розмитість форм та ліній на полотнах, все доволі ясно та чітко. Власне, відчуття недосказаності й творить довершений образ полотен, які, хоч і виконані у дуже відвертій манері, аж ніяк не вульгарні. 

Прийти та на власні очі побачити та оцінити оголені "Інкарнації" Ольги Кузюри можна до 11 жовтня у мистецькій галереї "Зелена канапа".

comments powered by HyperComments