У Львові проходить виставка масштабних моделей техніки "Lviv Scale Models Fest 2015" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 19 вересня 2015, 21:16
19-20 вересня у приміщенні аеропорту проходить міжнародна виставка масштабних моделей.
У Львові проходить виставка масштабних моделей техніки "Lviv Scale Models Fest 2015" (ФОТО)

19-20 вересня у приміщенні львівського аеропорту проходить четверта виставка-конкурс масштабних моделей "Lviv Scale Models Fest 2015", де глядачі можуть не лише оглянути кількатисячну колекцію, але й взяти участь у майстер-класах. 

Цьогоріч для участі у проекті зареєструвались 270 чоловік, з яких 210 дорослих та 60 дітей. Для участі у конкурсі було зареєстровано 7 сотень моделей різного розміру та складності.

Аби показати свої вміння, поспілкуватись із колегами інженерами та конструкторами та взяти участь у майстер-класах від справжніх майстрів своєї справи, до Льовова завітали не лише представники різних міст України, але й литовці, поляки, росіяни, американці та азербайджанці. 

Зареєстровані для участі у конкурсі моделі буде оцінювати кваліфіковане журі в 95 різних категоріях, у тому числі 18 категорій для юніорів у двох вікових групах. Також буде відзначено моделі, які найбільше сподобаються глядачам. 

Попри те, що "Lviv Scale Models Fest 2015" є неприбутковим заходом, до участі у ньому щороку приєднується все більше людей. А потік дорослих та захоплених  дітей, який не припиняється, вже сам говорить за те, що проект виправдовує своє існування, та відіграє важливу роль у популяризації технічної творчості серед молодого покоління. 

comments powered by HyperComments