До Львова завітали дніпропетровські мандрівники, які вирушають у навколосвітню подорож (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 16 вересня 2015, 14:16
Сьогодні, 16 вересня, до Львова завітали Віталій Танцюра та Мар`яна Гавриленко, які вирушають у далеку мандрівку на власному авто.
До Львова завітали дніпропетровські мандрівники, які вирушають у навколосвітню подорож (ФОТО)

Сьогодні, 16 вересня, до Львова завітали дніпропетровці Віталый та Мар`яна, які наважились на авантюру: вдвох вирушають у навколосвітню подорож, яка триматиме майже рік. 

Пересуватись відчайдухи будуть на власному авто, яке має все необхідне для такої подорожі: вдосталь місця, надійну "середину" й навіть два повноцінні місця для ночівлі. 

Особливу увагу привертає аерографія автівки: тут мандрівники вирішили не лише розмістити перелік спонсорів події, але й "українізувати" автомобіль, завдяки синьо-жовтим кольорам та патріотичним написам, тож українських мандрівників буквально буде видно здалеку.

"Ми їдемо з Дніпропетровська через Київ, Львів, а завтра плануємо бути вже у Варшаві. Далі всі країни Прибалтики, Скандинавії, Німечинна, Австрія, всі балканські країни, Греція, Італія, Іспанія, Португалія, далі поромом в Буенос-Айрес, а там Чилі, Колумбія, Америка, а от останній відрізок маршруту станом на зараз ще у розробці. Є варіант їхати через Росію, але все ж віддаємо перевагу Китаю, сподіваємось, вдасться залагодити всі нюанси з документацією", - розповів пан Віталій.

Якщо українським мандрівникам все вдасться, то протягом подорожі проїдуть близько 90 тис. км, що вже само по собі тягне чималі витрати на бензин, проте, відчайдухи за`являють що готувались до події роками, тож спонсори та їхня підприємницька діяльність дозволяють їм здійснити свою мрію. 

Слідкувати за пригодами Віталія та Мар`яни можна буде у мережі, мандрівники обіцяють чи не щодня викладати у соцмережі свіжі подробиці подорожі, відео та фото. Для цього вони запаслись камерами GoPro та квадрокоптером.  

comments powered by HyperComments