У Львові стартував футбольний турнір для дітей-сиріт з усієї України (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 9 вересня 2015, 11:48
З 9 по 11 вересня у Львові проходитиме вже четвертий щорічний футбольний благодійний турнір для дітей.
У Львові стартував футбольний турнір для дітей-сиріт з усієї України (ФОТО)

Сьогодні, 9 вересня, у Львові стартував футбольний турнір для дітей-сиріт, який цьогоріч зібрав вісім команд зі всієї України. Гаслом дійства є: "Ми за мир!".

Подібний турнір відбувається вже вчетверте і має на меті не лише привернути увагу до проблемного питання сиріт, але й допомогти хлопцям стати частиною соціуму та реалізувати себе.

"Тут зібрались діти зі всієї України: від Донбасу до Львова. Це вісім команд дітей-сиріт, які насправді дуже важко у житті і ми у такий спосіб підтримуємо їх, згуртовуємо довкола спільної справи, адже спорт - це життя", - розповів "Справжній варті" один із організаторів турніру з Всеукраїнського благодійного фонду "Їжаки" Андрій Коваль. 

Аби підтримати юних футболістів на урочисте відкриття турніру завітали зірки львівського клубу "Карпати" Роман Мисак, Володимир Костевич та Вадим Сташкевич. А от анонсовані мер Львова Андрій Садовий та голова ЛОДА на відкритті так і не з`явились.

Хлопці із різних дитячих будинків та інтернатів змагатимуться між собою до п`ятниці. До цього часу діти не лише гратимуть у футбол, а й познайомляться ближче із історією та культурою Львова, відвідають місцеві заклади харчування, які вже стали візитівкою нашого міста.

У п`ятницю відбудеться урочисте закриття турніру та нагородження переможців, також всі учасники отримають заохочувальні призи. Прийти та підтримати маленьких футболістів можна  на вул. Щирецька, 33 (СК "Олімпік").

 

 

 
comments powered by HyperComments