У львівській медіатеці відбулось відкриття фотовиставки "¿Обличчя переселенців?" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 1 вересня 2015, 21:18
1 вересня у приміщенні львівської медіатеки розпочалась фотовиставка журналістики Вікторії Поліщук.
У львівській медіатеці відбулось відкриття фотовиставки "¿Обличчя переселенців?" (ФОТО)
У львівській медіатеці відбулось відкриття фотовиставки Вікторії Поліщук "¿Обличчя переселенців?", де представлено кілька десятків портретів людей, яких доля так чи інакше пов`язала зі Львовом.
 
Дійство відбувається у рамках першого спільного фестивалю переселенців і місцевих жителів. Що цікаво, жоден з кадрів не підписаний, тож глядач може лише здогадуватись де корінний львів`янин, турист чи переселенець зі Сходу чи Криму.
 
Всі роботи зроблені протягом останнього року журналісткою, яка довгий час працювала у Криму, а тепер живе у Львові та взялась фотографувати, аби показати, що "проблема переселенців нікуди не зникла, вона лише стала звичною".
 
Усі роботи напрочуд теплі та емоційні, а розгадати "хто є хто" насправді майже неможливо. Аби прийти підтримати автора на відкриття виставки завітали й кілька моделей, які позували для створення цього проекту. 
 
Серед "¿Обличчя переселенців?" можна побачити й Аліма Алієва, який також завітав на відкриття проекту й висловив свої сподівання, що корінні львів`яни стануть більш толерантними до тих, хто через життєві обставини змушений був покинути свої домівки. Адже серед них далеко не всі з них несуть негатив та деструкцію, а навпаки - можуть і хочуть ділитись зі світом чимось хорошим.
 
comments powered by HyperComments