Громадські активісти Львова вимагають закрити всі російські банки у області (ФОТО)

Понеділок, 17 серпня 2015, 14:15
17 серпня у Львові розпочалась безстрокова акція, мета якої - закриття усіх російських комерційних установ на території Львівщини.
Громадські активісти Львова вимагають закрити всі російські банки у області (ФОТО)

Сьогодні, 17 серпня, з львівської філії російського банку  VS Bank, що знаходиться в елітному районі на вул. Грабовського,11, розпочалась безстрокова акція громадських активістів.

Мета акції - закриття всіх комерційних установ держави-агресора, у першу чергу - банків, адже кошти, які тут вкладають наші громадяни у російські банки, потім йдуть на фінасування військових дій на Донбасі.

"Звертаємось до громадян України, які перебувають на території VS Bank, просимо негайно покинути приміщення банку. Ви перебуваєте на території банку-агресора. Протягом 2 тижнів просимо звільнити приміщення", - звертався у рупор керівник ГФ "Рабів до раю не впускають" Іван Спринський.

На вимогу активістів, до людей таки вийшов представник банку, який узяв звернення й разом з двома представниками пікетувальників зайшов у приміщенні, де й зареєстував звернення громади. 

Окрім звернення до керівництва банку, підготували звернення до депутатів, органів влади проконтролювати законність діяльність установ РФ на Львівщині.
 
VS Bank - лише перший пункт "зупинки" активістів, адже вони налаштовані серйозно й мають на меті обійти всі комерційні установи Львівщини, які фактично годують російського агресора.

 

comments powered by HyperComments