У Львові студенти ЛНУ передали автомобіль на фронт бійцям АТО (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 30 липня 2015, 18:31
30 липня у рамках студентської акції "Крок до перемоги" бійцям АТО було передано автомобіль.
У Львові студенти ЛНУ передали автомобіль на фронт бійцям АТО (ФОТО)
Студентський координаційний центр АТО Львівського національного університету  імені  Івана Франка передав автомобіль бійцям на фронт у рамках акції "Крок до перемоги".

"Гроші на джип збирали впродовж декількох місяців з різноманітних акцій. Однією з таких був збір макулатури, який проводили активісти профкому студентів та студентського самоврядування університету Франка. Спудеї передали свої старі конспекти у пункти прийому паперу. Завдяки цьому вдалося зібрати понад сім тисяч гривень", – розповідає голова профкому студентів Андрій Білинський.

"Студенти також проводили різні благодійні ярмарки в університеті, пекли солодощі. Власноруч приготовлену випічку могли придбати як вихованці університету, так і викладачі. Таким чином, до збору коштів долучалися усі. Було проведено декілька ярмарків. Кількість грошей, які вдавалося зібрати з такого заходу, різнилася – тисяча, дві, три", - додав активіст. 

Окрім цього з ініціативи студентів було проведено благодійний аукціон за участю відомих випускників вишу, які надали власні лоти для продажу, що допомогло виручити суттєву суму, яку також внесли вагому лепту у покупку. 

Всі отримані кошти було вкладено в купівлю та ремонт автомобіля й вже завтра джип поїде у п’ятий батальйон добровольчого українського корпусу. Спочатку він буде на базі  кордону Дніпропетровської і Донецької областей, де машину повністю підлаштують під потреби бійців. 

 

 
 
comments powered by HyperComments