Львівський мистецький простір "Щось цікаве" запрошує на витончену фотовиставку (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 18 липня 2015, 22:00
Спільний фотопроект двох жінок "Коли жінка говорить про жінку" експонується у просторі "Щось цікаве".
Львівський мистецький простір "Щось цікаве" запрошує на витончену фотовиставку (ФОТО)

У львівському мистецькому просторі "Щось цікаве", що знаходиться у самому серці Львова, розпочалась нова фотовиставка двох талановитих авторок "Коли жінка говорить про жінку".

Ірини Брязгун та Мирослави Павлик взялись за вічну тему - красу жінки й вирішили показати її за допомогою чорно-білих фото та квітів, які б імпонували самодостатнім моделям.

До уваги публіки представлено 13 портретів-диптихів – і 13 жіночих світів: зовнішньо сильних, але ніжних та трепетних всередині. Кожне фото – це невелика історія, інколи трагічна, інколи натхненна – та по-своєму прекрасна. 

До участі у проекті було запрошено не лише пересічних жінок та дівчат, але й широковідомих особистостей, які не потребують окремого представлення. Кожна з героїнь проекту обрала для себе квітку-символ,  яка найкраще підходить мамі чотирьох дітей Лесі Литвиновій, письменниці та співачці Ірені Карпі...

Прийти та на власні очі переглянути цікаву та нестандартну виставку "Коли жінка говорить про жінку" можна до 31 липня у мистецькому просторі "Щось цікаве", що на площі Ринок, 13.

comments powered by HyperComments