Патрульні поліцейські охоронятимуть Львів вже на початку осені

Юлія Субота  |  П'ятниця, 17 липня 2015, 17:06
Під час робочого візиту на Львівщину міністр МВС України Арсеній Аваков повідомив про плани щодо міліцейських патрулів.
Патрульні поліцейські охоронятимуть Львів вже на початку осені

Сьогодні, 17 липня, під час робочого візиту на Львівщину, мністр МВС України Арсеній Аваков повідомив про про те, що вже з початку осені на вулиці Львова вийдуть нові патрульні поліцейські.

"Це будуть чисті, кваліфіковані хлопці й дівчата, які будуть готові служити по-чесному. І все, чого їм буде не вистачати – це лише вашої довіри.  Головне, щоб ви їм довіряли, бо вони працюватимуть на вас, бо в нас замість "карати й кришувати" — новий слоган – "служити й захищати", - переконував під час зустрічі з львів`янами високопосадовець.

Якщо все піде за планом, то вже з 1 вересня львів`яни та гості міста матимуть змогу на власному досвіді пересвідчитись у доцільності та функціональності нових стражів порядку.

Держава зі свого боку обіцяє новим патрульним не лише гідну зарплатню, а й все необхідне для служби: рації, машини, одяг, техніку та все те, що забезпечить якісну роботу нових правоохоронців.

Додамо, що через високий відсоток охочих працювати у новій поліції, набір заявок було продовжено, проте, скласти всі тести та необхідні нормативи для того, аби стати частиною команди дуже непросто. 

 

 

 

 
comments powered by HyperComments