Львовом мандрує понад 200 велотуристів у рамках Європейського тижня велотуризму (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 17 липня 2015, 14:07
17 травня до Львова завітали велотуристи з 12 країн Європи у рамках ХІ Європейського тижня велотуризму.
Львовом мандрує понад 200 велотуристів у рамках Європейського тижня велотуризму (ФОТО)

Сьогодні, 17 липня, до Львова завітали понад 200 велотуристів зі всієї Європи у рамках Європейського тижня велотуризму, який зібрав у нашому місті делегації з 12 європейських країн. 

Велотуристи з Польщі, Франції, Бельгії, Німеччини, Грузії, Люксембургу, Великої Британії, Нідерландів, Австрії, Швеції, Ізраїлю та України пробудуть на Львівщині до 18 липня,  а потім передадуть естафету французькому місту Ош. 

Любителі активного відпочинку проїхали Львовом не лише з веломаршрутом, а також мали змогу ознайомитись із архітектурними пам`ятками та визначними місцями міста Лева. 

Як розповів Справжній Варті голова комісії з велосипедного туризму ФСТУ Тарас Пахолюк, на даному етапі велопробіг проходить за планом, мешканці міст та сіл гостинно приймають європейців:

"У нас є 4 дні активного виїзду на велотраси різної довжини та складності. Кожен велосипедист може розрахувати свої сили та зупинитись на певному етапі, а ті, хто відчувають у собі сили продовжують рух по складних трасах. Кожна з трас добре прознакована, а всі учасники отримали детальну карту маршруту. Протягом всього велопробігу учасників частують у містечках та селах, тож хочемо висловити особливу подяку всім тим, хто долучився до приготування солідних частувань".

Проте, не обійшлось без неприємних конфузів, вже в перший день дійства, двоє учасників серйозно травмувались, очевидно, через українські "дороги". Один із потерпілих - французький турист, зламав ногу та вже перебуває на лікуванні на батьківщині. 

comments powered by HyperComments