У Львові відбулась масштабна дитяча акція "Ми – майбутнє України" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 16 липня 2015, 14:41
Діти з різних областей України разом відсвяткували 25-ту річницю прийняття Декларації про державний суверенітет України, розмалювавши велетенську карту нашої держави.
У Львові відбулась масштабна дитяча акція "Ми – майбутнє України" (ФОТО)

Сьогодні, 25 липня, діти з Львівської та інших областей України приєднались до масштабного заходу у рамках святкування 25-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України, а саме створили унікальну карту нашої країни.

Діти різного віку (наймолодшим учасникам щойно виповнилось 5 років) разом із волонтерами розмальовували "свою" область, а по закінченню клопіткої праці з`їднали всі регіони включно із Кримом у велику Україну.

Цікаво, що майже всі учасники акції, попри юний вік, добре розуміли де та чому вони знаходяться, знали особливості напруженої ситуації в країні та із захватом ділились мотивами своїх малюнків. 

Пані Оксана прийшла на акцію зі своїми синами, всі вони родом з Луганська, вже рік живуть у Львові і поки не збираються нікуди переїздити: "У будь-якому випадку будемо залишатись у Львові, нас тут прекрасно прийняли. Діти ходять в україномовну школу, чому я дуже рада і сама починаю спілкуватись українською. Наша родина взяла участь не в одній акції на підтримку суверенності України, адже Луганськ - це Україна".

Під час створення мальовничої карти України до діток приєднались представники ЛОДА, які також взяли участь у дійстві та разом із дітками заспівали гімн України.

По завершенню всі маленькі учасники отримали у подарунок пізнавальну та цікаву книжку.

 
comments powered by HyperComments