Львівські активісти-соколярі взялись захищати диких птахів (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 12 липня 2015, 17:53
12 липня у Львові відбулась презентація першого в Україні реабілітаційного центру зі спасіння хижих птахів.
Львівські активісти-соколярі взялись захищати диких птахів (ФОТО)

Сьогодні, 12 липня, у Львові відбулась презентація першого  реабілітаційного центру зі спасіння хижих птахів, з подальшим висвітленням проблематики їх зникнення на території України та методів її вирішення.

Головна мета проекту - повернути західноукраїнському небу хижих птахів, кількість яких за останні роки різко зменшилась, а подекуди взагалі щезла. Ініціаторами дійства є керівництво та члени ГО Спілка соколярів "Сапсан".

Активісти не лише констатували проблему та показали живі приклади птахів, яких фактично врятували від гибелі завдяки своєму витраченому часу та коштам, але й дали відповіді на всі запитання, які виникли у присутніх. 

Насправді, проблема вимирання хижих птахів виявилась дуже актуальною, адже виявляється саме різновиди соколів активно сприяють здоров`ю людини: хижаки першими виїдають хворих гризунів, які є потенційно небезпечними для населення. 

Вже той факт, що дана організація є першою на території всієї України, яка масштабно взялась за порятунок хижих птахів, яких безжально відловлюють браконьєри, є свідченням того, що справа є дуже потрібною.

Долучитись до доброї справи матеріально або ж запропонувати свої послуги по порятунку чи виходженню хворих птахів можна зателефонувавши до Павла Гордієнка президента ГО Спілки соколярів "Сапсан" (0983926962).

 

 

 
comments powered by HyperComments