Правий сектор на виїзді зі Львова готується не пускати Нацгвардію в Мукачево

Валерій Шмаков  |  Неділя, 12 липня 2015, 00:26
Правий сектор Львівщини разом з іншими небайдужими громадянами встановили блокпост на виїзді зі Львова, на повороті на Деревач
Правий сектор на виїзді зі Львова готується не пускати Нацгвардію в Мукачево

Таким чином активісти намагаються не пропустити військову техніку та бійців Нацгвардії до Мукачево та не дати можливості стріляти у побратимів по зброї. Зокрема, на блок-пості перевіряють фури та вантажівки, які можуть перевозити військових.

Окрім цього, Правий сектор Львівщини оголосив про початок безстрокової акції протесту під стінами Львівської ОДА у зв’язку із подіями в Мукачево.

«Нинішня система розгортає масові репресії проти Військово-політичного Руху «Правий Сектор» та інших патріотів і добровольців. Закликаємо кожного українця вийти з протестом проти розгулу кримінального олігархату, проти міліцейського свавілля та кришування органами влади контрабанди, що фінансує п’яту колуну та тероризм!», - сказано у зверненні.

У свою чергу, лідер Правого сектора Львівщини, Заступник командира 8-ого батальйону ДУК ПС «Аратта» Артем Луцак звернувся до бійців ПС та зазначив наступне: «Оголошено повну мобілізацію! Всім бути на зв’язку, чекати на подальші накази! Бійцям Запасних батальйонів скоординуватися з командирами і чекати на їх вказівки».

Нагадаємо, у Львові вже не вперше блокують виїзд з міста бійців Нацгвардії/внутрішніх військ. У січні минулого року активісти Євромайдану заблокували виїзди з військової частини внутрішніх військ № 4114, що на вулиці Стрийській, 146, аби не допустити виїзду солдатів до Києва для придушення демонстрацій.

comments powered by HyperComments