У ще двох підземних переходах Львова облаштують торговельні майданчики

Юлія Субота  |  П'ятниця, 10 липня 2015, 23:40
Міська влада дозволила тимчасово облаштувати торговельні майданчики у підземних переходах на вул. Любінській, 100 та вул. Городоцькій.
У ще двох підземних переходах Львова облаштують торговельні майданчики

Стало відомо про те, що львівська міська рада дозволила облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами в підземних переходах на вул. Любінській, 100 та вул. Городоцькій (на ділянці між вул. Ряшівською та вул. Патона).

ТзОВ "Галицьке будівництво" має розробити та подати на погодження до міського управління архітектури проект облаштування цих майданчиків, здійснення реконструкції та впорядкування підземних переходів згідно з погодженим проектом та, врешті, власне облаштування, йдеться у  повідомленні прес-служби міста.
 
Окрім цього підприємство має також подбати про прибирання території і вивіз сміття, підключення технічного обладнання до електропостачання та дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил торгівлі на тимчасових торговельних майданчиках.
 
Договір оренди павільйонів в підземному переході на вул. Городоцькій, площею 207,9 кв. м, та вул. Любінській, 100, площею 66,5 кв. м, укладатимуть терміном на 5 років.

 

 
comments powered by HyperComments