Львівських прикордонників з зони АТО урочисто зустріли вдома (ФОТО)

Середа, 8 липня 2015, 15:33
8 липня до Львова прибули військові з зони АТО, які не були вдома півроку.
Львівських прикордонників з зони АТО урочисто зустріли вдома (ФОТО)

Сьогодні, 8 липня, близькі та небайдужі львів`яни зібрались на пероні львівського вокзалу, аби урочисто зустріти своїх героїв - бійців зони АТО, які протягом півроку служили країні.

Дружини, діти, батьки, друзі - всі вони завчасно зібрались з синьо-жовтими квітами, кульками й з трепетом очікували на прибуття потяга Маріуполь-Львів.

Пані Люба чекає на сина, не стримує сліз, розповідає, що найважче - це чекання, "адже не знаєш чи все там гаразд, чи живий"... Сьогодні у родині справжнє свято, як і у всіх тих, які прийшли зустріти героїв нашого часу.

Хлопці виходять із потяга під оплески та вигуки "Слава героям!". Чимало воїнів, попри військову витримку не стримують радісних емоцій, а є й такі, яким ніяково від такої уваги. 

Боєць АТО Петро не бачив сина більше 5-ти місяців, коли їхав на службу, малий ще сидіти добре не вмів, а сьогодні прийшов зустрічати тата разом із мамою за руку. Бійці коментувати ситуацію на Сході відмовляються, кажуть невідомо, як воно далі буде, а нині вони хочуть насолодитись мирним небом та спілкуванням з близькими. 

comments powered by HyperComments